De snelste WordPress hosting binnen 1 klik!

Wil je een eigen website maken met WordPress en ben je op zoek naar extreem stabiele en snelle WordPress hosting die optimaal geconfigureerd is voor het WordPress CMS?

Wij installeren WordPress gratis in jouw WordPress webhosting en zorgen voor optimaal gemak en WordPress beveiliging. Zo kan je direct gemakkelijk jouw website maken met WordPress!

  • 3x snellere webhosting
  • Gratis Wordpress installatie

De snelste WordPress hosting binnen 1 klik!

Wil je een WordPress website opzetten? Kies dan voor WordPress hosting van Domeinwinkel. Je profiteert niet alleen van de snelste hosting van Nederland, maar ook van gratis WordPress installatie en optimale beveiliging. Binnen een minuut heb je alles geregeld!

Waarom WordPress webhosting bij Domeinwinkel?

Bij aankoop van een WordPress webhosting pakket, installeren wij het welbekende CMS voor je. Zo kun je meteen aan de slag met het maken van je website.

Bij Domeinwinkel ben je gegarandeerd van de snelste hosting! Wil je weten hoe snel? Doe dan de test en kijk hoe snel jouw website is. Nog geen website? Registreer dan snel uw domein en ga direct van start!

De beste WordPress hosting voor de laagste prijs.

Ook al hebben we de snelste hosting van Nederland, onze hosting blijft scherp geprijsd. Je hebt al WordPress hosting vanaf €2,22 per maand.

Domeinwinkel heeft optimaal beveiligde servers. We maken dagelijks back-ups. Mocht het dus nodig zijn om je website terug te zetten dan is dit geen enkel probleem. Daarnaast worden je website en plug-ins gescand op softwarelekken en worden deze gerepareerd met Patchman. Mocht je extra beveiliging willen voor je website of webshop dan kun je ervoor kiezen om een SSL certificaat aan te vragen.

Webhosting WordPress website voor iedereen!

Het hosting WordPress website pakket van Domeinwinkel biedt vele mogelijkheden voor particulieren en bedrijven om snel, veilig en makkelijk aan de slag te gaan met WordPress.

Door snelheid optimalisatie op onze servers, gratis installatie van Wordpress thema's, vele veiligheidsopties en professionele support op het gebied van onder andere Wordpress leggen wij de basis voor een succesvolle website en kan iedereen probleemloos werken met Wordpress.

Met een Nederlandse Wordpress hosting van Domeinwinkel kan dat allemaal en heb je dus een volledige service en controle over jouw Wordpress website of Wordpress webshop.

Heb jij een webhosting WordPress pakket nodig? Bekijk dan de veelzijdige opties en bestel je WordPress hosting via de website. Bij vragen kan je ons altijd bereiken per email of chat.

Wij installeren gratis Wordpress voor je en zorgen voor super snelle Wordpress hosting op onze servers zodat je bezoekers je altijd snel kunnen vinden online. En dat alles vanaf €2,22! Wij bieden ongekende goedkope WordPress hosting aan voor de beste kwaliteit.

Wil jij ook het beste managed WordPress hosting systeem voor jouw website? Doe de domeincheck en bestel direct!

Direct beginnen

1. Extreem gemakkelijk

...op z'n makkelijkst een WordPress website maken

Wij installeren WordPress direct bij je bestelling in je WordPress webhosting. Zo kan je direct gemakkelijk zelf een website maken met WordPress! Heb je al een website? dan kunnen we gratis jouw WordPress site verhuizen.

Bekijk de voordelen

2. Snelle WordPress hosting

...zo snel als het licht

Jouw WordPress website zo snel mogelijk maken is voor ons een sport. Daarom is onze standaard WordPress webhosting bewezen sneller dan 99% van alle andere providers! Is dat niet snel genoeg? Probeer dan onze snelste WordPress hosting.

Durf jij onze snelste hosting aan?

3. WordPress beveiligen

...jouw WordPress website optimaal beveiligd

We maken dagelijks een backup van je website in het geval van problemen. De website & plugins in je WordPress hosting worden gescand op softwarelekken en gefixt met Patchman.

We maken dagelijks een backup van je website in het geval van problemen. De website & plugins in je WordPress hosting worden gescand op softwarelekken en gefixt met Patchman.

Zo beveiligen we jouw website

4. WordPress support

...voor alle vragen over WordPress

Direct contact met onze WordPress professionals voor hulp bij het bouwen van jouw website met WordPress. Zo heb je altijd hulp van een professional als je er zelf even niet meer uit komt.

Bekijk WordPress support

Domeinwinkel partners