Domeinnaam check

Ben je van plan je domeinnaam te registreren, maar twijfel je nog welke aanbieder je moet kiezen? Hieronder zie je welke voordelen Domeinwinkel je biedt.

www.
  • Gratis doorsturen

1. Voer je domeinnaam in

Kies de woorden die het beste bij je beoogde website passen en check makkelijk of deze nog vrij zijn via de domeincheck.

domain search engine

2. Doe de domeinnaam check

Je kan je beoogde domeinnaam checken door elk woord dat affiniteit heeft met je product of idee in te voeren in de domeincheck en te checken of je domeinnaam vrij of al bezet is.

domain search engine

3. Kies je domeinnaam

Heb je een aantal verschillende domeinnamen gecheckt en jouw ideale domeinnaam gevonden dan voeg je deze na het domeinnaam checken makkelijk toe aan de winkelwagen. Je kan daar in het bestelproces ook een webhostingpakket aan toevoegen als je e-mail of je website wilt starten.

basket

Domeinnaam checken? In drie klikken geregeld!

Tegenwoordig zijn er veel domeinnamen al bezet. Een domeinnaam checken voordat je deze registreert kan je een hoop ergernis besparen. Met de domeincheck van Domeinwinkel zie je in drie klikken of jouw favoriete domeinnaam nog beschikbaar is en kun je deze meteen registreren

Hoe check je een domein op beschikbaarheid?

Vaak kun je de beschikbaarheid per domeinextensie checken via de website van de betreffende registrar. Dit is best onhandig omdat je hier de beschikbaarheid van 1 extensie ziet. Wanneer je de beschikbaarheid van je domein test bij Domeinwinkel zie je meteen de beschikbaarheid bij meer dan 200 mogelijke domeinextensies. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een .cloud, .game of .restaurant domeinnaam te registreren. Bij Domeinwinkel hebben we gekozen voor een .hosting extensie omdat deze overeenkomt met de diensten die we aanbieden.

Kies na de check je domeinnaam

Bij Domeinwinkel check en registreer je je domeinnaam binnen een paar klikken:

  • Je kiest een naam. Dit kan je bedrijfsnaam zijn, je eigen naam, of elk andere naam die je wilt.
  • Check je domeinnaam in de domeinchecker op Domeinwinkel. Wanneer je domeinnaam niet meer beschikbaar is, probeer dan woorden te vinden die affiniteit hebben met je originele naam. Daarnaast kan het ook interessant zijn om voor een andere extensie te kiezen.
  • Als je je naam en wellicht alle andere opties hebt gecheckt, kies je de domeinnaam waarvan jij denkt dat deze het beste van toepassing is. Je kunt ervoor kiezen om tegelijkertijd een webhosting pakket te kopen.
Aan de slag met je domeinnaam!

Wanneer je je domeinnaam hebt geregistreerd, kun je ermee aan de slag. Via je Domeinwinkel account kun je alle gegevens omtrent je domeinnaam wijzigen. Zo kun je de whois gegevens, website koppelingen, DNS en gebruikersgegevens gemakkelijk aanpassen in je account.

Mocht je al een domeinnaam hebben en wil je deze verhuizen naar Domeinwinkel? Ook dit kunnen we gemakkelijk voor je regelen.

Profiteer van de voordelen van webhosting

Je kunt bij Domeinwinkel ook terecht voor webhosting. Tijdens de bestelling van je domeinnaam kun je ervoor kiezen om hosting af te nemen. Profiteer ook van de voordelen van supersnelle hosting bij Domeinwinkel. Gemiddeld is onze hosting zelfs 3x sneller dan die van andere hosting partijen. Ook voor onze webhosting geldt dat onze support medewerkers klaar staan om je te helpen bij al je vragen

Domeinnaam checken? Dat doe je bij Domeinwinkel!

Wanneer je je domein hebt gecheckt, kun je deze ook meteen registreren. Domeinwinkel is aangesloten bij verschillende registrars waardoor het registreren van sommige extensies binnen een minuut geregeld is. Je kunt dan meteen aan de slag met je domeinnaam. Domeinwinkel staat voor kwaliteit. Wij hechten veel waarde aan blije klanten en doen dan ook onze uiterste best om onze klanten tevreden te stellen en te houden.

Domeinwinkel partners