De meeste van onze servers zijn geoptimaliseerd voor WordPress en maken het updaten van het WordPress CMS een formaliteit. Vaak kan je vanuit Installatron Application Installer (vanuit DirectAdmin) met 1 klik op de knop WordPress updaten.

Maar in sommige gevallen is het een grotere uitdaging. Dat kan het geval zijn wanneer bestanden de verkeerde bestandsrechten hebben. Dan heeft WordPress namelijk niet de rechten om zijn eigen bestanden te overschrijven en krijg je een error. Gelukkig is dat redelijk makkelijk op te lossen met onze uitgebreide uitleg over het updaten van WordPress.