Wanneer hosting niet direct gelinkt is aan je domeinnaam in je Domeinwinkel account, dan betekend dit dat er verschillende factuur data voor de diensten zijn. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer je je domeinnaam voor 5 jaar hebt geregistreerd. Omdat webhosting per jaar wordt berekend, zal deze apart van de domeinnaam worden weergegeven in je Domeinwinkel overzicht bij ‘Domeinen & webhosting’.

Geen zorgen hoor, je webhosting bestaat wel! Deze zie je als je naar beneden scrolt onder ‘Extra diensten’. Wanneer je op zoek bent naar je inloggegevens van je hosting omgeving dan kun je deze vinden bij dit webhosting pakket: je selecteert het pakket en klikt op ‘Inloggegevens’ in het actiemenu.

Heb je nog vragen, laat het ons gerust weten. We helpen je graag!