Om in te loggen op je hosting omgeving DirectAdmin, heb je natuurlijk je inloggegevens nodig. Deze gegevens kun je vinden in je Domeinwinkel account onder inloggegevens als volgt:

• Login op je Domeinwinkel account via domeinwinkel.hosting/account
  • Klik op ‘Domeinen & webhosting’
  • Selecteer de domeinnaam (of hosting pakket wanneer deze niet gekoppeld zijn in je account) en klik vervolgens op ‘Inloggegevens’ linksonderin het actiemenu
  • In het volgende scherm zie je een overzicht van de inloggegevens van DirectAdmin, FTP en je mail

Je gaat naar jedomeinnaam.extensie:2222 en vult hier je inloggegevens in die in je Domeinwinkel account staan. Mocht het niet lukken om in te loggen met deze gegevens, dan kun je je gegevens resetten door te klikken op de ‘Resetten naar wachtwoord account’ knop. Probeer daarna nogmaals in te loggen met deze gegevens.

Lukt het daarna nog steeds niet om in te loggen, neem dan even contact met ons op zodat we voor je kunnen kijken wat er precies mis gaat.