Vanaf Basic webhosting kan je gratis software installeren binnen je webhosting. Hieronder vallen ook handige webbouw CMS’en als WordPress, Joomla en Prestashop maar ook bijvoorbeeld Drupal of Magento. Via “Installatron” in DirectAdmin is binnen een paar klikken een pakket geïnstalleerd door je.

Wil je zelf makkelijk een bouwpakket installeren? Volg daarvoor de volgende stappen:

1. Login op je Domeinwinkel account en ga naar “Domeinen & webhosting”
  2. Vink de domeinnaam aan die je wilt beheren via Google Apps en kies voor “DirectAdmin” in het actiemenu
  3. Login met de juiste gegevens (deze vind je terug in het actiemenu onder “inloggegevens”)
  4. Kies voor “Installatron Application Installer” onder “Geavanceerd”
  5. Kies het webbouw pakket dat je wil installeren en voer de benodigde gegevens in om de installatie af te ronden.